Lekker slapen...

Wat slapen de kinderen van Mama Jane binnenkort weer lekker! Dankzij hun trouwe vriendjes en vriendinnetjes in Akersloot. Ook dit jaar is voor de vastenactie een sponsorloop georganiseerd. Bijna alle kinderen van de basisscholen deden mee. Zij hebben ontzettend hun best gedaan en veel geld bij elkaar gelopen. De helft van de opbrengst is voor Mama Jane: maar liefst € 2.100,00!! WAUW!

Hiervan worden lakens en nieuwe klamboes gekocht. Omdat het zoveel geld is, blijft er nog voldoende over om de toiletten en de deuren daarvan op te knappen. Agnes van Mama Jane was heel blij met dit mooie nieuws. 

Alle kinderen, sponsors en de organisatie van de sponsorloop: heel erg bedankt dat jullie Mama Jane zo enthousiast steunen!

Mama Jane Children Care Centre

Kwetsbare kinderen verdienen een toekomst

Mama Jane is opgericht in de jaren 80. In die tijd kwamen honderdduizenden Ugandezen om tijdens het schrikbewind van Obote en Amin. Jane ving weeskinderen op, en kreeg de naam Mama Jane.

Door burgeroorlogen, HIV en armoede blijft het bestaan van Mama Jane hard nodig om kwetsbare en weeskinderen op te vangen.

Onze contactgegevens

Neem gerust contact met ons op

In Nederland:
Stichting Mama Jane: info@mamajane.nl
In Uganda:
Mama Jane Children Care Centre
Gabula Road plot nr. 22, P.O. Box 1185, Jinja, Uganda
P: +256-772630819