HOERA! De nieuwe website van Stichting Mama Jane is LIVE!

Trots presenteren we vandaag onze vernieuwde website. In een nieuw fris jasje en up-to-date in alle opzichten.

We hebben de afgelopen maanden de hele lay-out aangepast en ook de teksten en foto’s. Achter de schermen is er technisch veel gebeurd. Dat kunnen wij niet zelf, maar Dirk gelukkig wel! Naast zijn technische kennis, heeft Dirk een groot hart voor Mama Jane. Hij bouwt en beheert de website belangeloos voor onze stichting. Dat doet hij creatief, supernauwkeurig én met engelengeduld. Dat geduld is ook nodig om mij van alles uit te leggen, zodat ik zelf berichten kan plaatsen.

Op de website delen we informatie over Mama Jane en wat wij als stichting doen om Mama Jane te steunen. We plaatsen hier nieuwsberichten en houden de informatie actueel, bijvoorbeeld over de projecten die bij Mama Jane lopen.
Naast Facebook zijn we nu ook op Instagram en YouTube aanwezig. Volg ons daar voor korte berichten en foto’s die we vanuit Uganda krijgen.

Laat je ons weten wat je van de nieuwe website vindt? E-mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter op Facebook , Instagram of YouTube.

Wil je ook zo’n gave website voor jouw stichting of bedrijf? Dirk kan dat als de beste! Informeer bij hem naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Mama Jane Children Care Centre

Kwetsbare kinderen verdienen een toekomst

Mama Jane is opgericht in de jaren 80. In die tijd kwamen honderdduizenden Ugandezen om tijdens het schrikbewind van Obote en Amin. Jane ving weeskinderen op, en kreeg de naam Mama Jane.

Door burgeroorlogen, HIV en armoede blijft het bestaan van Mama Jane hard nodig om kwetsbare en weeskinderen op te vangen.

Onze contactgegevens

Neem gerust contact met ons op

In Nederland:
Stichting Mama Jane: info@mamajane.nl
In Uganda:
Mama Jane Children Care Centre
Gabula Road plot nr. 22, P.O. Box 1185, Jinja, Uganda
P: +256-772630819